Perla Rarăului

Imaginează-ți doar: Pensiunea Perla Rarăului la poalele Munților Rarău. Peisajul te transpune într-o lume care te va cuceri din prima clipă, iar natura este la picioarele tale. Te oprești, tragi aerul tare, de munte, adânc în piept și privești crestele munților care îmbrățișează linia orizontului. Aici te vei simți ca acasă: casa ta unde, după o zi plină de aventuri în munți, îți reîncarci bateriile, te relaxezi și visezi la următoarele provocări pe care vrei să le încerci în zilele care urmează. Evadează împreună cu noi într-o lume departe de viața de zi cu zi!

Perla Rarăului

Imaginează-ți doar: Pensiunea Perla Rarăului la poalele Munților Rarău. Peisajul te transpune într-o lume care te va cuceri din prima clipă, iar natura cade la picioarele tale.

Hai să evadăm împreună într-o lume departe de viața de zi cu zi!

  • Descoperă magia de a sta într-o locație unică


    Rooms

The magic of staying in a unique location

Fii pregătit să pășești în camere a căror atmosferă este unică, primitoare și sofisticată. Decorul este atent selecționat și dă un aer de eleganță, care se îmbină armonios cu peisajul montan care înconjoară pensiunea. Aici vei găsi combinația perfectă care te va face să uiți de stresul cotidian și îți va oferi confortul și liniștea de care ai nevoie pentru a te relaxa.

Perla de la poalele munților

La Perla Rarăului vei începe o adevărată călătorie senzorială, un voiaj al simțurilor, deoarece urmează să descoperi un loc unic care îmbină într-un mod luxos tradiționalul cu confortul. Peisajul pitoresc, de neratat, omniprezent în zona Bucovinei, învăluie întreaga pensiune, iar tu te poți scufunda într-un val de libertate. O detoxifiere digitală te așteaptă în mica lume de basm în care te invităm să poposești.

Perla de la poalele munților

Odată ce ai pășit în Perla Rarăului, va începe o adevărată călătorie senzorială, un voiaj al simțurilor. Peisajul pitoresc, învăluie întreaga pensiune, iar tu te poți scufunda într-un val de libertate. O detoxifiere digitală te așteaptă în mica lume de basm în care te invităm să poposești.

Sejur de vis în doi

Scrie povestea de dragoste într-un cadru de vis din inima Bucovinei unde voi doi sunteți actorii principali, iar fiecare moment petrecut împreună devine unul de neuitat.

Savurați luxul de a avea timp unul pentru celălalt pentru a vă bucura de lucrurile fine ale vieții, înconjurați de o atmosferă magică. Trăiți momente de relaxare, aventuri electrizante și delectați-vă simțurile cu preparate și băuturi delicate precum iubirea dintre voi. 

Lăsăți-ne să vă răsfățăm și bucurați-vă de o scurtă pauză romantică în acest loc desprins din basme!

Sejur de vis în doi

Scrie povestea de dragoste într-un cadru de vis din inima Bucovinei, unde voi doi sunteți actorii principali, iar fiecare moment petrecut împreună devine unul de neuitat.

Lăsați-vă răsfățați de o scurtă pauză romantică în acest loc desprins din basme!

Experiențe Gourmet

Discover a true culinary adventure

Lasă peisajul impresionant să îți surprindă privirea și delicioasele bucate bucovinene să îți delecteze papilele gustative. Pensiunea Perla Rarăului îți oferă șansa de a descoperi și a te bucura de mâncărurile gustoase și irezistibile din bucătăria bucovineană într-o atmosferă îmbietoare. Gustul unor preparate autentice nu se uită niciodată, iar bucătarii noștri sunt gata să îți ofere o experiență culinară de care îți vei aduce mereu aminte.

Experiențe Gourmet

Discover a true culinary adventure

Lasă delicioasele bucate bucovinene să îți delecteze papilele gustative. Gustul unor preparate autentice nu se uită niciodată, iar bucătarii noștri sunt gata să îți ofere o experiență culinară de care îți vei aduce mereu aminte.

Ia o pauză și lasă toate grijile în oraș

Relaxarea te așteaptă în Bucovina, iar noi ți-am pregătit cele mai frumoase momente

Ia o pauză și lasă toate grijile în oraș

Relaxarea te așteaptă în Bucovina, iar noi ți-am pregătit cele mai frumoase momente

Suntem gazda evenimentelor tale memorabile, petrecerilor și întâlnirilor de bussines perfecte, care vor rămâne întipărite în mintea și sufletul fiecărui invitat.

Bucurați-vă de momente tandre, într-un cadru de lux autentic, cu o escapadă romantică în Bucovina.

Ajunul Anului Nou la Perla Rarăului este de-a dreptul legendar.  Promitem o seară de neuitat și un mod inspirat de a începe noul an.

Suntem ghidul tău spre tradiție și cultură. Sărbătorește Paștele în Bucovina și bucură-te de toate ritualurile străbune ale acestei sărbători, înconjurat de natură și multă voie bună.

Lasă-te  cuprins de magia Crăciunului autentic în inima Bucovinei, unde tradiționalul se armonizează perfect cu modernul. Găsește-ți oaza de spiritualitate într-un sejur de vis!

A quite place for memorable events

Lasă Perla Rarăului să devină noua ta scenă care dă viață evenimentelor tale. Aici vei găsi o locație luxoasă, primitoare și plină de ospitalitate. Personalul profesionist îți va fi alături în organizarea minuțioasă a petrecerii sau întâlnirii de bussines pe care ți-o dorești. Dacă invitații tăi au nevoie de cazare, pensiunea îți poate pune la dispoziție camere încântătoare și servicii de înaltă calitate pentru ca evenimentul tău să fie o adevărată experiență plăcută.

Evenimente memorabile

La Perla Rarăului vei găsi o locație luxoasă, primitoare și plină de ospitalitate. Personalul profesionist îți va fi alături în organizarea minuțioasă a petrecerii sau întâlnirii de bussines pe care ți-o dorești. Serviciile de înaltă calitate vor garanta ca evenimentul tău să fie o adevărată experiență plăcută.

Evenimente Corporate

Pregătiți pentru succes!

Peisaj montan, interioare  grandioase, servicii excepționale și o suită de camere chiar și pe gustul celor mai pretențioși. Aerul proaspăt de munte este elementul cheie care facilitează un mediu de lucru plin de viață și creativitate, condițiile ideale pentru o întâlnire fără cusur.

Scena evenimentului dumneavoastră este pregătită pentru a vă croi drumul către succes!

Evenimente Corporate

Pregătiți pentru succes!

Fie că aveți nevoie de un eveniment budget-friendly sau unul total ieșit din tipare, un loc impresionant și remarcabil precum Perla Rarăului este alegerea perfectă. Peisaj montan, interioare moderne și grandioase, servicii excepționale și o suită de camere chiar și pe gustul celor mai pretențioși. Aerul proaspăt de munte este elementul cheie care facilitează un mediu de lucru plin de viață și creativitate, condițiile ideale pentru o întâlnire fără cusur.

Scena evenimentului dumneavostră este pregătită pentru a vă croi drum către succes!

Testimonials

Un loc minunat atat ca locatie, peisaj cat si ca servicii oferite. Oameni frumosi, deschisi care ne-au primit calduros si ne-au facut sa ne simtim ca acasa inca din prima clipa. Mancarea m-a impresionat la fel de mult pentru ca au fost produse traditionale, naturale, de tara la dicretie. Unt de casa, cas, preparate din carne, lapte dulce, iaurt si preparate gatite minunat doar cu ingrediente de casa. Camerele sunt foarte frumos decorate si confortabile, salteaua si pernele de vis, iar la baie incalzire in pardoseala – visul oricarui friguros  . Recomand din toata inima 

Dacă îți doresti sa petreci clipe de neuitat alături de familie și prieteni aceasta este destinația perfecta 🤩 Gazdele excepționale, cum rar mai întâlnești , mâncarea și cazarea de 5* plus. Recomand din tot sufletul ❤️❤️❤️

Totul a fost la superlativ!!!
Multumim pentru tot răsfățul oferit!!!
Vom reveni cu mare drag, ne-am îndrăgostit!

Testimonials

Dacă îți doresti sa petreci clipe de neuitat alături de familie și prieteni aceasta este destinația perfecta 🤩 Gazdele excepționale, cum rar mai întâlnești , mâncarea și cazarea de 5* plus. Recomand din tot sufletul ❤️❤️❤️

Totul a fost la superlativ!!!
Multumim pentru tot răsfățul oferit!!!
Vom reveni cu mare drag, ne-am îndrăgostit!

Don’t call it a dream, call it a plan!

Don’t call it a dream, call it a plan!

Facebook

                           INSTAGRAM

PROUDLY DESIGNED BY

PROUDLY DESIGNED BY

en_USEN